Dagbog app

Day One Journal: Private Diary 4+ – App Store

‎Day One Journal: Private Diary i App Store

En smuk personlig dagbog app til at gemme personlige noter. Dagbog app med adgangskode. Nyt: mørkt tema – Sproget er dansk. Styl din dagbog app selv !!

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Day One Journal: Private Diary. Download Day One Journal: Private Diary til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Dagbog på dansk – Apps i Google Play

Day One giver dig en digital dagbog med masser af muligheder. … Med kalendervisningen i Day One får du et hurtigt overblik over de dage, hvor du har skrevet …

Dagbog på dansk med kodeord, fingeraftryk, fotos og meget mere

Den perfekte dagbog: historie i App Store – Apple

‎Den perfekte dagbog: historie i App Store

Daybook – Diary, Journal, Note fra Bighead Techies; Min Dagbog med Kode fra Thalia Spiele und Anwendungen; Dagbok med lås fra WriteDiary.com.

Læs mere om Den perfekte dagbog på Mac App Store. Download Day One til din Mac.

Kender du en god app til at holde en dagbog? – Quora

22. nov. 2013 — ay One app’en er den perfekte og hurtige måde at skrive dagbog på. Et billede med en kort tekst, en længere beskrivelse af en mindeværdig …

Ja, og har prøvet en del. Det er træls at føre dagbog på tablet eller mobil, så jeg vil ikke anbefale det. Den bedste "app" jeg har fundet, er en notesbog og en blyant. Men apps til Android, der er det i prioriteret rækkefølge: 1. Daybook – Diary,…

Verdens nemmeste dagbog – ELEKTRONISTA –

Verdens nemmeste dagbog – ELEKTRONISTA

5. jul. 2012 — Hvis du har lyst til at skrive dagbog, men ikke gider den gammeldags slags, kan du forsøge dig med denne app, hvor man tilmed kan indsætte …

Skriv dagbog på din iPhone | ON X – Onx.dk

Skriv dagbog på din iPhone | ON X

… der kan forekomme dig, Personlig dagbog er en god mulighed, endnu mere, hvis du tidligere havde en fysisk dagbog eller en grundlæggende app til det.

Hvis du har lyst til at skrive dagbog, men ikke gider den gammeldags slags, kan du forsøge dig med denne app, hvor man tilmed kan indsætte fotos.

De 5 bedste dagbogsprogrammer til Android – Androidsis

De 5 bedste journalapps til Android | Androidsis

Reflectly kaldes ‘verdens første intelligente dagbog’, fordi det er en app, der kombinerer den klassiske dagbog med kunstig intelligens.

Indsend kompilering, hvor vi viser de 5 bedste journalapps til Android-smartphones. De er alle gratis.

Forældre Leksikon Hvad er Reflectly? – Red Barnet

Hvad er Reflectly? | Læs om Reflectly i Red Barnets leksikon til forældre

19. maj 2020 — Fremgangen for den intelligente dagbog Reflectly fortsætter, og med tilførslen af endnu en portion kapital skal der sættes skub i …

Appen Refelctly kombinerer den klassiske dagbog med kunstig intelligens. Man kan skrive sine tanker ned, og så stiller app’en spørgsmål, som får én til at reflektere.

Dansk dagbogs-app hitter: »Coronatiden har nærmest kun …

Dansk dagbogs-app hitter: »Coronatiden har nærmest kun været en fordel for en virksomhed som os«

Fremgangen for den intelligente dagbog Reflectly fortsætter, og med tilførslen af endnu en portion kapital skal der sættes skub i udviklingen.

Keywords: dagbog app