Jurister krydsord

JURISTER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 18 løsningsforslag for ordet JURISTER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til JURISTER.

Synonym for Jurist – Synonymbog.com

Ordet jurist bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Jurist forekomst i krydsord.

JURIST – Krydsord

Bedste svar ; Jurist · Auditør. 7 ; Jurist · Dommer. 6 ; Jurist · Forsvarer. 9 ; Jurist · Jura. 4.

Svar ✅ for JURIST i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Jurist Synonym

Jurist Synonym – Dansk Synonymer

Synonymer af Jurist som Advokat, Dommer, Advocatus dei, Advocatus diaboli, Anklager, Auditør, Forsvarer, Lommeprokurator, Lovtrækker, Prokurator og mange …

Synonymer af Jurist som Advokat, Dommer, Advocatus dei, Advocatus diaboli, Anklager, Auditør, Forsvarer, Lommeprokurator, Lovtrækker, Prokurator og mange andre …

JURISTERNE – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Løsningen på dette puslespil er 9 bogstaver og starter med bogstavet L. KRYDSORD BOG. Her er det rigtige svar på juristerne krydsord, hvis du har brug for …

Alle synonymer og løsninger til juristerne – Krydsordsløsninger

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

24. jan. 2023 — når en person er uddannet som jurist, skal vedkommende først være advokatfuldmægtig i tre år, før det er muligt at blive advokat. Adækvans.

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

JURIST – dansk oversættelse – bab.la engelsk-dansk ordbog

Jeg er ganske vist selv uddannet jurist, men jeg er ikke Parlamentets jurist. expand_more Although I am a trained lawyer, I am not a European Parliament lawyer.

JURIST – engelsk oversættelse – bab.la dansk-engelsk ordbog

Oversættelse for ‘jurist’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

To store hunde skambed Bella: Nu er sagen afsluttet

To store hunde skambed Bella: Nu er sagen afsluttet | Thy-Mors LigeHer.nu

23. nov. 2022 — … på en hundepension, mens politiets jurister arbejdede for at få de sidste juridiske detaljer på plads, fortæller Rene Carlsen.

Under et besøg i hundeskoven bed to store hunde den dansk-svenske gårdhund Bella så voldsomt, at hun måtte aflives – nu er sagen afsluttet

Keywords: jurister krydsord